bloemen29-3.gif

Little Jewels beschikbare Chihuahua pups

Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Chihuahua pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.

Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

bloemen29-178.gif

Dit is Little Jewels Bailey, een schitterend langharig Choco-tan reutje. Bailey is een lief en rustig reutje. Uiteraard is Bailey ook speels. Hij is niet dominant van karakter en kan goed overweg met de andere honden hier. Ook de katten vind hij erg leuk.

Bailey is een zoon van onze Blacky en Messi.

Bailey is geboren op 22 September 2017 en mag vanaf 18 November verhuizen.

bloemen29-199.gif

Dit is Little Jewels Balou, een heel langharig knap zwart wit gevlekt reutje. Balou is een lief een aanhankelijk reutje. Hij is erg speels en kan goed overweg met iedereen. Hij is niet dominant van karakter en is gek op kinderen.
Balou is een zoon van onze Blacky en Messi.
Balou is geboren op 22 September 2017 en mag vanaf 18 November verhuizen.

bloemen29-200.gif

Dit is Little Jewels Beau, een heel knap kortharig Zwart wit reutje. Beau is een lief en rustig reutje. Beau is vrij onderdanig naar andere hondjes en kijkt een beetje de kat uit de boom alvorens hij loskomt. Beau is mooi kort gebouwd, staat laag op zijn pootjes en heeft een kort snuitje en een rond hoofdje.

Beau is een zoon van onze Blacky en Messi.
Beau is geboren op 22 September 2017 en mag vanaf 18 November verhuizen.

bloemen29-193.gif

Dit is Little Jewels Diego, een schitterend langharig Brindle reutje. Diego is een heel lief een vrolijk reutje. Hij is erg speels en ligt graag bij je. Diego heeft een hele mooie gestroomlijnde vacht.
Diego is een zoon van Little Jewels Izara & Little Jewels Messi.
Diego is geboren op 8 September 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-186.gif

Dit is Little Jewels Darco, een langharig Black & Tan reutje. Darco is een rustig en sociaal reutje. Hij kan heel goed overweg met onze katten en kinderen.
Darco is een zoon van Little Jewels Izara & Little Jewels Messi.
Darco is geboren op 8 September 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-152.gif