bloemen29-3.gif

Little Jewels beschikbare Chihuahua pups

Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Chihuahua pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. Als u klikt op de foto's worden deze uitvergroot. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.

Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

bloemen29-165.gif
5fa51ea5ebe24e578603b0321d486111.jpg
/assets/img/placeholder-select.nl-NL.svg

Dit is Little Jewels Aron, een heel knap langharig Choco-tan reutje. Aron is een ondernemende en sociaal reutje. Hij is altijd vrolijk en enthousiast. Aron heeft ook hele mooie groene oogjes.

 Aron is een zoon van onze lieve Zara en onze knappe Messi

Aron is geboren op 21 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-164.gif
c4baa23f5e55467383b1ac2c7d9ee420.jpg
/assets/img/placeholder-select.nl-NL.svg

Dit is Little Jewels Bliss, een schitterend langharig Sable mini teefje. Bliss is een lief en aanhankelijk teefje. Ze is kort gebouwd en staat laag op haar pootjes. Ze heeft ook een mooi kort snuitje.

Bliss is een dochter van Little Jewels Noah en Little Jewels Messi.

Bliss is geboren op 22 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-163.gif

Dit is Little Jewels Bentley, een knap langharig wildkleur mini reutje. Bentley is een rustig en aanhankelijk reutje. Hij is wel speels en kan goed opschieten met de andere hondjes. Hij heeft zijn lieve karakter van zijn moeder Noah mee.

Bentley is een zoon van Little Jewels Noah en Little Jewels Messi.

Bentley is geboren op 22 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-162.gif
43a1d8b29e944b6eab4b7ef81371b266.jpg
/assets/img/placeholder-select.nl-NL.svg

Dit is Little Jewels Felan, een schitterend langharig Wolf grauw mini reutje. De betekenis van Felan is Wolf, en zoals je kan zien is het net een wolfje. Felan heeft een mooie dikke wolfs grauwe vacht.  Felan is een vrolijk en speels reutje. Hij kan goed overweg met alles en iedereen en is gek op kinderen.

Felan is een zoon van Little Jewels Noah en Little Jewels Messi.

Felan is geboren op 22 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-161.gif

Dit is Little Jewels Caja, een heel mooi licht creme mini teefje. Caja is langharig. Ze is mooi kort gebouwd en staat laag op haar pootjes. Caja is erg lief en zeer sociaal naar de andere hondjes hier. Ze ligt het liefst bij haar grote broer Aron.

Caja is een dochter van onze lieve Zara en onze knappe Messi

Caja is geboren op 21 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-158.gif

Dit is Little Jewels Amora, een knap langharig langharig zwart  (met witte borst en tenen) teefje. Amora is erg aanhankelijk en zeer sociaal. Ze kan goed overweg met andere hondjes, katten en ook kinderen vind zij geweldig.

Amora is een dochter van onze lieve Lizzy & Messi

Amora is geboren op 19 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-159.gif

Dit is Little Jewels Hummer, een ondeugend kortharig Black and Tan reutje. Hummer is een ondernemende heer, hij was als eerste op onderzoek uit en is erg sociaal. Hummer is erg speels en gek op andere hondjes en kinderen. Hij is niet dominant naar de andere toe.

Hummer is een zoon van onze lieve Lizzy & Messi

Hummer is geboren op 19 Juli 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-160.gif

Dit is Little Jewels Shiva, een knap langharig creme mini teefje. Shiva is een aanhankelijk teefje en ligt graag bij je. Ze is erg gek op andere hondjes en ook katten en kinderen vind ze leuk.

Shiva is een dochter van onze lieve Yara en Messi.

Shiva is geboren op 29 Juni 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-151.gif

Dit is Little Jewels Bodhi, een lief langharig creme reutje. Bodhi is een echte kroel en altijd vrolijk. Hij komt als eerste bij je zitten en speelt graag met je. Ook is Bodhi gek op water en ligt regelmatig languit in de waterbak buiten.

Bodhi is een zoon van onze lieve Yara en Messi.

Bodhi is geboren op 29 Juni 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-152.gif

Dit is Little Jewels Beertje, een schitterend langharig choco-brindle reutje met groene ogen. Zoals zijn naam al zegt lijkt hij net op een klein beertje. Zijn vacht is erg vol en pluizig en het is een echt kroel. Hij is altijd enthousiast en vrolijk.

Beertje is een zoon van onze lieve Whitney en Messi.

Beertje is geboren op 27 Juni 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-153.gif

Dit is Little Jewels Mickey, een schitterend langharig creme inie mini reutje. Mickey staat heel laag op zijn pootjes, heeft een kort neusje en een appelhoofdje.

Mickey is een heel sociaal en vrolijk mannetje. Hij is niet dominant van karakter en kan goed opschieten met alle hondjes. Ook katten en kinderen vind hij erg leuk.

Mickey is een zoon van onze lieve Freya & onze knappe Messi.

Mickey is geboren op 28 Mei 2017 en is oud genoeg om te verhuizen.

bloemen29-143.gif