Little Jewels beschikbare Chihuahua pups

Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Chihuahua pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.

Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Dit is Little Jewels Yazzy, een schitterend langharig Chocolate-White teefje. Yazzy is een heel lief en aanhankelijk teefje. Ze is vrij rustig van karakter en lan heel goed overweg met de andere hondjes hier. Ook de katten is geen probleem. Yazzy heeft een heel mooi rond kopje en heeft een kort snuitje. Ze heeft een heel dun streepje wit over haar gezichtje lopen. 
Yazzy is een dochter van onze Yara & Toba
Yazzy is geboren op 9 Februari 2018 en is oud genoeg om te verhuizen.

Dit is Little Jewels Yentl, een heel knap crème langharig mini reutje. Yentl is een speels en ondernemend reutje. Hij is erg scoiaal en altijd vrolijk. Yentl staat mooi laag op zijn pootjes en heeft een korte bouw. Zijn kopje is mooi rond en heeft een kort snuitje. 

Yentl is een zoon van onze Yara & Toba

Yentl is geboren op 9 Februari 2018 en is oud genoeg om te verhuizen.

Dit is Little Jewels Baco, een heel lief langharig black and tan reutje. Baci is erg sociaal en kan heel goed overweg met de andere hondjes hier. Hij is niet dominant van karakter.

Ook is Baco gewend aan katten en kleine kinderen.

Baco is een zoon van onze Kyra & onze Toba.
Baco is geboren op 26 Januari 2018 en is oud genoeg om te verhuizen.

Dit is Little Jewels Benthe, een super knap kortharig tri-color mini teefje. Benthe is een heel lief en speels teefje. Ze is erg sociaal en kan heel goed overweg met de andere hondjes hier. Ook is Benthe gewend aan katten en kleine kinderen. Benthe is erg aanhankelijk en komt graag bij je op schoot liggen. 
Benthe is een dochter van onze Kyra & onze Toba.
Benthe is geboren op 26 Januari 2018 en is oud genoeg om te verhuizen.