Little Jewels beschikbare Chihuahua pups

Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Chihuahua pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.

Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Dit is Little Jewels Sia, een schitterend langharig Mokka kleurig teefje. Sia is een hele lieve, aanhankelijke dame. Ze is nergens bang voor en stapt overal op af. Sia heeft een mooie korte bouw, een rond hoofdje en een kort snuitje.

Sia kan heel goed overweg met de andere honden (Ook grote), katten en kinderen gaat heel erg goed.

Sia is een dochter van Freya & Toba.

Sia is geboren op 9 Juli 2018 en is nu oud genoeg om te verhuizen.

Dit is Little Jewels Balou, een heel lief en aanhankelijk reutje. Balou is Roodblond van kleur en is langharig net als papa. Balou heeft schitterende groene ogen. Balou is een heel vrolijk en enthousiast reutje. Hij speelt heel graag en ligt ook graag bij je.
Balou is een zoon van onze Gina & Toba.
Balou is geboren op 1 Juli 2018.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dit is Little Jewels Binky, een heel knap kortharig Rood merle reutje met felgroene ogen!. Binky is (zoals zijn naam al zegt) een echte Bink. Hij is erg sociaal, speelt graag met de andere pups en sleept regelmatig met een veel te grote kluif door de kamer. Binky is lekker ondernemend en is gek op kinderen.
Binky is een zoon van onze Gina & Toba.
Binky is geboren op 1 Juli 2018.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dit is Little Jewels Libby, een heel lief en aanhankelijk teefje. Libby is Roodblond van kleur en is langharig. Libby heeft schitterende groene ogen. Libby is een sociaal en vrij rustig teefje. Ze is niet snel onder de indruk en kan met alles goed overweg (honden, katten, kinderen etc.)
Libby is een dochter van onze Gina & Toba.
Libby is geboren op 1 Juli 2018.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.