Kennel Little Jewels officieel erkend door Bazoeki 

Vanaf Augustus 2019 zijn wij als kennel aangesloten bij en officieel erkend door Bazoeki 

Bazoeki is het eerste platform in Nederland waar je op een veilige & transparante manier een gezond huisdier kunt vinden

 

Gezondheid

De fokkers die samenwerken met Bazoeki hebben er alles aan gedaan om de pups een gezonde start te geven. Daarnaast geven ze de eerste paar weken alle nodige zorg om de pups gezond naar jouw huis te laten gaan.

 

Gedrag

Bazoeki-fokkers doen hun best om hun pups zo goed mogelijk voor te bereiden op een verhuizing naar jouw huis. Dit doen ze door de pups veel bloot te stellen aan menselijk contact, te spelen en te laten wennen aan alledaagse dingen.

 

Welzijn

Bazoeki vindt het belangrijk dat zowel pups als moederhond alle nodige zorg krijgen ten tijde van de dracht, de geboorte en de tijd daarna met de pups. Dit betekent dat Bazoeki- fokkers zorgen voor een veilige, schone en verrijkende omgeving.

 

Verantwoordelijk fokken & transparantie

Het online vinden van een hond is veel te lang aan het toeval overgelaten. Malafide handelaren of fokkers konden op die manier misbruik maken van onwetende consumenten. 

Consumenten hebben vaak goede intenties, maar omdat zij niet weten waar zij online moeten zoeken, gaan zij vaak naar huis met een hond van een verkeerde aanbieder. 

Bazoeki wil blije gezonde honden koppelen aan goed geïnformeerde baasjes. Bovendien geven ze de verantwoordelijke fokker het podium dat zij verdienen.