Onze Dekreutjes

 Dit zijn onze eigen knappe heren, zij zijn uiteraard niet te koop.

Onze reutjes zijn beperkt beschikbaar voor buitendekkingen.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

💎 Little Jewels Lucky 💎

Lucky is een schitterend langharig Chocolate (Met witte borst) Reutje. Lucky is een nakomeling van onze Chrissy en Archie. Lucky is sinds kort ingezet in de kennel en zal in 2024 zijn eerste nakomelingen verwachten.
uiteraard is hij helemaal 
gekeurd op oa patella luxatie, gebit- en hart etc. 

💎 Little Jewels Charmaine 💎

Charmaine is een heel lief en aanhankelijk langharig Chocolate tan reutje, hij is heel sociaal en zeer zacht van karakter. Hij heeft een mooie korte bouw, staat laag op zijn pootjes en heeft een rond appelkopje met een kort snuitje. Charmaine is uiteraard helemaal gekeurd op o.a. Patella Luxatie, Gebit, hart etc.

 

💎 Little Jewels Messi 💎.

Messi is een schitterend langharig Choco-Brindle Reutje. Messi komt uit Duitsland. Messi komt uit een hele mooie lijn. Hij geeft schitterende pups door, met hele mooie korte snuitjes en hele mooie korte bouw. Messi is uiteraard helemaal gekeurd op o.a. Patella Luxatie, Gebit, hart etc.

💎 Little Jewels Archie 💎

Archie is een schitterend kortharig Chocolate (Met witte borst) Reutje. Ook Archie komt uit Duitsland en komt uit een hele mooie nieuwe bloedlijn. Archie is een enorme knuffelkont, kan uren languit op schoot liggen. Hij is uiteraard helemaal gekeurd op oa patella luxatie, gebit- en hart etc.