Little Jewels beschikbare Pomchi pups
Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Pomchi pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.
Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.
Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Dit is Little Jewels Dilayla, een heel knap zwart Pomchi teefje. Dilayla is heel sociaal, kan super overweg met andere hondjes en ook katten vind zij leuk. Dilayla is mooi klein, staat laag op haar pootjes en heeft een mooie dikke vacht.
Dilayls is een dochter van onze lieve Dunya (Chihuahua) & onze knappe Binggo (Pomeranian)


Dilayla is geboren op 4 September 2018 en mag vanaf 3 November verhuizen. Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met Dilayla.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

DILAYLA IS GERESERVEERD!

Dit is Little Jewels Dexter, een knappe zwarte (met een witte borst) Pomchi reutje. Dexter is heel sociaal en altijd vrolijk. Hij kan super overweg met andere honden, katten en is gek op kinderen.
Dexter is een zoon van onze lieve Dunya (Chihuahua) & onze knappe Binggo (Pomeranian)


Dexter is geboren op 4 September 2018 en mag vanaf 3 November verhuizen. Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met Dexter.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.