Little Jewels beschikbare Chihuahua pups

Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Chihuahua pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.

Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Dit is Little Jewels Molly, een knap tri-color kortharig teefje. Molly is een enthousiaste en vrolijke dame. Ze is er altijd als eerste bij en is heel nieuwsgierig. Molly is erg aanhankelijk en is graag bij je. Ze kan goed overweg met andere hondjes, katten en kinderen.


Molly is een dochter van onze Kyara & Messi.

Molly is geboren op en mag verhuizen vanaf 10 November.
Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met Molly.

Dit is Little Jewels Bowie, een schitterend langharig Chocolate reutje. Bowie is een heel lief en aanhankelijk reutje. Hij kan heel goed overweg met zijn zusjes en de andere honden hier. Ook is hij gewend aan katten en zit regelmatig op schoot bij mijn dochtertje. Bowie is mooi kort gebouwd, staat laag op zijn pootjes en heeft een kort snuitje en een rond hoofdje.

 

Bowie is een zoon van onze Tinka & Messi

Bowie mag verhuizen vanaf 17 November.

Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met Bowie.

Dit is Little Jewels Indy, een schitterend kortharig Chocolate tan teefje. Indy is mooi kort gebouwd, staat laag op haar pootjes en heeft een kort snuitje en een rond hoofdje. Indy is een hele ondernemende dame en speelt heel graag met de andere hondjes. Ze kan goed overweg met katten en ligt regelmatig languit op schoot bij mijn dochtertje.


Indy is een dochter van onze Tinka & Messi
Indy mag verhuizen vanaf 17 November.
Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met Indy.

Dit is Little Jewels Lucky, een heel knap langharig Chocolate White reutje. Lucky is een heel lief en aanhankelijk reutje. Hij is erg speels en vind het heerlijk om met je te kroelen en uren op schoot te liggen bij je. Lucky is zeer sociaal, kan heel goed met andere honden (Ook grote), katten en is gek op kinderen. Lucky is niet dominant van karakter.

Lucky is een zoon van onze Lena & Toba.

 

Lucky is geboren op 29 Mei 2018 en is nu dus 4 maanden oud. Lucky is even geplaatst geweest in een gezin, maar helaas door allergie van 1 van de kinderen kon hij daar niet blijven en zoekt hij een nieuwe gouden huisje.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.