Little Jewels beschikbare Chihuahua pups

Op deze pagina vindt u overzicht van onze beschikbare Chihuahua pups. U kunt naar beneden scrollen voor al onze pups. De prijzen van onze pups zijn op aanvraag. U kunt hierover bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Uiteraard bent u van harte welkom om ze bij ons te bezoeken.

Naast deze pups hebben wij soms ook nog jongere nestjes, die nog niet oud genoeg zijn om te verhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

Dit is Little Jewels Rakker, een heel knap langharig creme reutje. Rakker is een heel ondernemend en vrolijk mannetje. Hij is erg enthousiast en vind het heerlijk om bij je te zitten.

Rakkker is helemaal goedgekeurd door de dierenarts, heeft een mooi 6x6 schaargebit en zijn beide balletjes zijn al ingedaald.

Rakker is een zoon van onze Ruby (Foto volgt z.s.m en onze knappe Messi.

 

Rakker is geboren op 18 Februari en mag verhuizen vanaf  22 April! 

 

Uiteraard bent u van harte welkom om alvast kennis te maken met Rakker.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Dit is Little Jewels Kiro , een heel knap Chocolate langharig reutje. Kiro is een heel lief, rustig en aanhankelijk reutje. Kiro is een heel aanhankelijk reutje, is vrij rustig en kan goed opschieten met de andere hondjes en ook katten is geen probleem. Hij heeft een mooie korte bouw en staat laag op zijn pootjes.

Kiro is helemaal goedgekeurd door de dierenarts, heeft een mooi 6x6 schaargebit en zijn beide balletjes zijn al ingedaald.

 Kiro is een zoon van onze lieve Milou & Toba.


 Kiro is geboren op 22 December 2018 en nu dus 4 maanden oud. Kiro zal zo rond de 1.5 a 2 kilo gaan wegen als hij is uitgegroeid.