Gastenboek

Dit is ons gastenboek, hier kunt u berichtjes van onze klanten lezen of een berichtje plaatsen. Als u een leuke foto heeft van uw gekochte pup kun je deze sturen via onze Facebook pagina of via de mail naar k.mulder1402@outlook.com en plaats ik ze op onze website.

 De meeste recensies staan op onze facebookpagina.

Heeft u vragen over de pups? dan kunt u het beste even een mailtje sturen via het kopje "Contact" links in het menu.

Reactie plaatsen

Reacties

Joka Wisselink
4 maanden geleden

Wij hebben sinds 2 januari onze lieve Coco opgehaald. Ze is onze derde Chihuahua. De andere twee zijn 12,5 en 14,5 jaar geworden. Elke chihuahua is anders en je kunt ze niet met elkaar vergelijken qua karakter. Coco kwam toch wel heel snel omdat ze door een ander gezin werd afgezegd. Nou,ik kan je zegg6dat die mensen niet weten wat ze missen. Coco is echt geweldig lief, intelligent en aanhankelijk. Ze vind iedereen geweldig en is echt leergierig. Ze kijkt je ook echt aan wanneer je haar iets zegt of vraagt. Ook is ze natuurlijk wel echt eigenwijs en op een slimme ondeugend. Wandelen vind ze nog niet echt leuk maar dat komt nog wel. Dus kort gezegd zijn we super blij met haar en we kunnen haar nu al niet meer missen. We hebben met haar de hoofdprijs. Eind april gaat ze nog een aantal dagen logeren bij little Jewels samen met Pippa ( hondje van mij dochter) Maar dat zal allemaal wel goed al zal ik haar wel missen 🥹

P. Berben
een jaar geleden

Ik wilde graag een gezonde chihuahua hebben. Allereerst via internet informatie ingewonnen en kwam toen uit bij dit adres. Geboren 21-04-2022 en bij Kelly gekocht 08-06-2022. Ze heet Joke (roepnaam Luna). Het is een heel lief, vinnig, sterk, nieuwsgierig en mooi hondje geworden. Als er bezoek komt dan gaat ze helemaal door het dak. Regelmatig maakt ze vreugdesprintjes zowel binnen als buiten. Met de twee kippen gaat het ook goed samen.
Kortom: Iedereen blij ........

Helen Wennegers
2 jaar geleden

Hallo Kelly en moeder,
Parel is alweer 9 jaar en super gezond. Dank je wel daarvoor.
Nog veel succes en misschien tot ziens.
Groetjes

Nies
2 jaar geleden

Hoi hoi, ik wil even laten weten dat het nog steeds goed gaat met Lucky. Inmiddels is zn koppie sn snuitje wat witter geworden. En mn kind kijkt regelmatig de Boskampi's waar onze filmster in mee heeft gespeeld.

Ankie Melisse
2 jaar geleden

Het is 15 maanden geleden dat ik Skip heb opgehaald als puppy van 10 weken. Het is een vrolijk en gezond hondje .Heel nieuwsgierig en op zijn tijd lekker ondeugend. Hij is stapelgek op zijn grote vriend Sjors die inmiddels 13 jaar is. Als die er niet meer zal zijn daar denk ik nog maar niet aan.
Skip doet het goed met de trainingen en gaat beginnen met proeflessen om te kijken of hij het leuk vindt.
Dus iedere dag geniet ik van mijn kleine kanjer ❤🥰

Shirley heesbeen
3 jaar geleden

Onze Luna hebben wij alweer een jaar bij ons. Vanaf het moment dat zij geboren werd zijn wij wekelijks gaan kijken en iedere keer weer nam Kelly alle tijd. Nu gaat Luna ook wel eens een dagje naar Kelly als wij een dagje weg gaan, ook hierover zijn wij uiterst tevreden.

Felisa
3 jaar geleden

Nu een jaar verder zijn wij nog steeds blij met onze Bella. Het is een lieve sociale hond. Wij willen de fokster erg bedanken dat zo ons zo goed heeft geholpen.

elly rietveld
3 jaar geleden

sinds enkele weken in het trotse bezit van een pup van deze kennel. Prima verzorgd, goede begeleiding. En wij blij met Boeffie!

Marie-Jose Bijl - de Wolff
4 jaar geleden

Vorige week ons hondje Moos opgehaald, wat een geweldig sociaal en lief hondje.
Door omstandigheden konden wij niet tussendoor komen kijken, maar Kelly stuurde ons telkens foto's en video's van Moos.
Kelly en fam. , hartelijk dank voor het fijne onthaal , de vreselijk goede zorgen voor jullie hondjes; dit zie je terug in de hondjes. Tot volgend jaar!

Jacky
4 jaar geleden

Goedemorgen🤗
Wilde jullie alleen maar even zeggen hoe ik geniet van de foto’s van jullie prachtige beestjes!!!
Zelf heb ik een chihuahua en een Franse Bully
Succes met jullie liefdevol bedrijf !!
Ik weet waar ik moet wezen als ik zo’n schatje zou kunnen halen
Lieve groet Jacky

Simone
5 jaar geleden

Lieve mensen van Little Jewels, twee jaar geleden kocht ik bij jullie een wildkleur Chihuahua die ik zelf de naam Alano mocht geven. Mijn vader was toen ongeneeslijk ziek en ik wilde graag dat hij nog kon meegenieten van mijn nieuwe maatje. Mijn vader heeft nog twee weken met hem kunnen knuffelen en de kleine Alano kon hem zelfs nog laten lachen. Inmiddels is Alano dus 2 en behalve voor mij, mijn partner en onze kat het zonnetje in huis! Ik had geen betere plek kunnen uitkiezen voor een Chihuahua. Hij is gezond, ondeugend, pittig, lief en het meest trouwe hondje wat je maar kunt wensen. Dat wilde ik jullie graag nog even laten weten. Veel liefs, Simone Schaap

Hetty
6 jaar geleden

Hallo Kelly (en moeder),
Na het overlijden van mijn chihuahua Bowi, heb ik afgelopen vrijdag (27/9), Chanel (bijna 9 jr) en Gina (5 jaar) bij jullie opgehaald! Wat wordt er bij jullie fijn met de dieren omgegaan. Heerlijk om ze zo vrij buiten en door het huis los te zien lopen.
De beide dames beginnen langzaam te wennen, maar komen toch al af en toe bij me zitten. Ik weet dat ik nog wel wat geduld met ze zal moeten hebben, voor ze mij volledig vertrouwen, maar dat komt heus wel goed ! Ik ben heel blij met ze... Dank jullie wel. Ik vertel aan iedereen deze goede ervaring met en bij jullie.

Deane Vuijst Kuijer
6 jaar geleden

Hallo Kelly,
Charlie ( Yentl) is vandaag 5 maanden geworden, hij doet het geweldig, hij groeit goed en luistert ook heel goed, het is beslist geen keffertje, waar wij heel erg blij om zijn,
Charlie is nu zindelijk en is een vrolijke Chihuahua ,
Wij zijn dolgelukkig met onze Charlie , Dank aan jullie goede zorg.

Monique
6 jaar geleden

Kelly is een hele lieve en super eerlijke fokster Ik kan iedereen aanraden om je hondje hier te kopen je krijg alle adviezen die je nodig heb en het zijn super lieve hondjes een Top bedrijf als ik ooit een hondje erbij wil ga ik zeker naar Kelly !!

Vannety
6 jaar geleden

Hallo Petra !
Wat leuk om nog een foto van chesney te zien als pupje . Ondertussen word ze in maart alweer 7 jaar en zijn we nog elke dag blij dat we haar hebben ! Groetjes vannety

Marion Sabben v.-de Rooij
7 jaar geleden

Cherry is een mooie dame van nu 20 weken oud, 1500 gram en schofthoogte 16 cm.
Lekker speels, ondeugend. Kan heel fijn spelen met de andere amerikaanse cockers en onze blauwe Brit.
We zijn erg blij met hasr. Hoe is het met haar zusjes/broertjes????

Gr. Marion van Sabben, Westerhoven

Christina Dubai
7 jaar geleden

Wij hebben jaren geleden een pup gekocht HEWELDIG BEDRIJF lieve warme mensen Wij kwamen zelfs net na overlijden opa maar de pup mocht mee door de tranen heen Chicco woont inmiddels zelfs in Dubai maar als iemamd denkt aan een Chihuahua DIT is het adres nooit problemen met beestke hehad hij brengt nieys dan liefde en geluk zoals deze mensen zijn puur en eerlijk?❤️

H. de Nies
7 jaar geleden

Skye is nu bijna 5 maanden, en vanaf de 10e week bij ons. En wat zijn we blij dat wij deze heerlijke dondersteen hebben. Leergierig, slim, speels, en op zijn tijd ook een enorm knuffeldier. Little Jewels geeft vanaf het begin veel liefde aan de diertjes, en dat is een goede start van hopelijk een mooi leven.
Klasse Kelly, bedankt!

Miranda
7 jaar geleden

Alles gaat goed met onze kleine Phoebe! Ze leert zo snel! Ik ben zo blij dat ik ze bij jullie heb gehaald! Dank u wel voor alles! Jullie kennel is echt een aanrader voor iedereen die een chihuahuatje wil! Vele groetjes! Miranda :)

Nita schuurmans
7 jaar geleden

Wat leuk dat er nog een Ziva is,wij zijn nog steeds erg blij met die van ons.

Noortje
7 jaar geleden

Onze Little Jewels John (lh choco) is een verrijking in ons leven! Superslim, lief en speels! Een hoop hond in een miniverpakking! Petra en Kelly doen dit duidelijk met het hart op de juiste plek en ik ben blij dat ik onze John hier heb gehaald!

Djarmein
7 jaar geleden

Met Miyo gaat het heel goed.
Het is wel een dondersteen.. Miyo pakt theedoeken, schort, sokken enzovoorts die je laat liggen naar mijn mandje.
Het gaat heel goed met hem.. en hij groeit heel goed.
Hij is heel gek van een tennisballetje..en ligt graag op mijn schoot.
Heb een foto van een tennisbal in zijn bekje.. maar weet niet hoe ik de foto moet plaatsen.
Dank je wel....

Groetjes van Djarmein,

Nettie
8 jaar geleden

Wij hebben gisteren jess opgehaald Met een warm ontvangst goede uitleg en een prachtige puppies. En gaat super met onze kleine meid.Nogmaals hartelijk dank. Groetjes Wim en Nettie Jess en Lady

Monique Op den Brouw
8 jaar geleden

Hallo, ik ben benieuwd waar het broertje en zusje van Rocky (18-09-2015) zijn beland. Ik zou graag foto's willen zien hoe die er inmiddels uitzien. Misschien kunnen jullie dit aan de eigenaren laten weten??? Groeten, Rocky en Monique.

Monique Op den Brouw
8 jaar geleden

Rocky is alweer 1 jaar geworden op 18-09-2016. Hij is zo lief en mooi geworden, deze wil ik nooit meer kwijt. Ik wilde een paar foto's plaatsen, maar helaas zie ik nergens foto's uploaden staan. Toch de groeten van Rocky.

Yvette
8 jaar geleden

De groetjes van Maikey! (bij jullie Mason) Hij is inmiddels alweer bijna 4 maanden en alweer bijna 1,5 maand bij mij. Hij doet het super goed! Groeit als kool (inmiddels al 2 kilo) is dol op aandacht, leert heel snel en is zindelijk (op af en toe een ongelukje na) Alleen andere honden vindt hij nog eng maar als hij ze rustig kan leren kennen dan gaat dat uiteindelijk ook goed.

Van wijk
8 jaar geleden

En wij hebben ballou al weer 5 jaar en is super lief speelt en knuffelt graag . Trouw en waakzaam 2 jaar geleden heeft mijn dochter ferry gehaald. Zelfde vader chocolat diamant of zo iets heettte hij .Andere moeder en ook zo.n schatje. Zijn elkaars beste maatjes. Ballou is langharig net als zijn papa en ferry kortharig net als zijn mama. Ook even een berichtje dus van langer geleden maar nog zo ontzettend blij

Evenline Mensink
8 jaar geleden

Even een klein berichtje dat het super gaat met Katie (die we Milo hebben omgedoopt zodat onze jongste dat uit kan spreken) ze is net zo'n stoer,grappig en knuffelig hondenkind als we hoopten. We zijn ontzettend verliefd op haar. Groetjes,.Hans en.Evenline

Anja
8 jaar geleden

Hoi hoi
Ik wou even laten weten dat het super goed gaat met onze senna (chaya) ze heeft helemaal haar plekje veroverd en weegt inmiddels al 2.6 kilo we zijn super blij met haar
Groetjes anja

Mariska
8 jaar geleden

Het gaat super goed met onze Milo. In de eerste week ging het niet samen met ons ander hondje Dj, maar nu gaat het kei goed. We zijn super blijf met Milo en natuurlijk ook onze Dj.
Kan alleen geen foto plaatsen. Groetjes.

Nieske
8 jaar geleden

Hoi hoi, ik wilde even laten weten dat het super gaat met Lucky. Hij en de kat zijn elkaars vriendjes, en halen nog al eens wat uit samen. Lucky is echt n knuffelkontje, zo gauw de kleine op bed is weet hij dat t knuffeltijd met vrouwtje betekent. Superblij met Lucky

Jaleesa
8 jaar geleden

Hoi hoi

Is mijn eerste update eigenlijk sinds ik Macey bij jullie heb opgehaald.

Macey is geboren op 31 mei en heb hem opgehaald op 16 aug 2015. Hij is er al bijna een jaar en jeetje te gelukkig met hem. Ik denk er zelf nog aan om nog eentje nemen haha.

Ik heb geen idee hoe ik een foto moet plaatsen, maar het gaat hartstikke goed met me mannetje !

van der steen met Beer
8 jaar geleden

Hoi little Jewels
even een bericht over Beer hij doet het goed en is een drukte maker en ook s morgens vroeg wakker volgen s de dierenarts ziet Beer goed uit zijn gewicht is al 3 kilo zijn reuze blij met Beer

vannety
8 jaar geleden

hoi Petra ,
hier is chesney alweer 5 jaar en ben nog elke dag gelukkig met haar!

Lia Pas
8 jaar geleden

Onze Teuntje geb op 7 Maart 2016.hele mooie kleur Lavendel\Lilac hij maakt het geweldig !
Ons Dotje komt ook van jullie zo wat hebben wij geweldige Chi van jullie . foto plaatsen lukte mij niet jammer Gr Lia

Sandra Hoek
8 jaar geleden

Hoi Little Jewels,
Superfijne website weer! Gelukkig duidelijker dan de vorige! Met onze Bas gaat het supergoed hoor. Hij is nu al 2 jaar en 1,8 kilo!
Groetjes van Sandra en Joop