In memoriam

 

 

Het afscheid is definitief,

maar de herinnering is onuitwisbaar...

 

Lady was onze allereerste Chihuahua. Met haar is het allemaal begonnen 20 jaar geleden. We waren zo onder de indruk van haar lieve, aanhankelijke en vooral vrolijke karakter. Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van haar. We hebben gelukkig haar lieve dochter Blacky en kaar kleindochter Freya bij ons.  Lady is 16 jaar geworden.

💎 Little Jewels Diamond 💎

Diamond (Bokkie) was onze eerste Dekreu en heeft met zijn goede genen een hele sterke bloedlijn doorgezet in onze kennel. We zien in zijn vele nakomelingen zijn lieve stabiele karakter ook heel goed. 
Diamond is ruim 19 jaar geworden 💫

overleden 24 okotober 2023

Lolita was ook 1 van onze eerste teefjes die wij van buitenaf hebben aangekocht. Lolita was een hele lieve zachtaardige dame, die het heerlijk vond om bij je te zijn. Helaas is zij in 2012 overleden aan de gevolgen van baarmoederontsteking. Ondanks alle onderzoeken en operatie van de dierenarts heeft zij het helaas niet gehaald. Wij missen haar nog iedere dag. Lolita is 6 jaar oud geworden.

Onze Lieve Briljant (Brindletje). Helaas kreeg onze lieve Brindle pas geleden (Februari 2019) acuut nierfalen. Helaas kwam zij hier niet meer bovenop en moesten wij haar laten gaan. Brindle is 10 jaar oud geworden.

Lieve Angel 

Little Jewels Kyara