vakantie opvang 

 

Het is mogelijk om uw chihuahua onder te brengen bij ons tijdens uw vakantie!

Wij hebben geheel afgesloten buitenruimtes (met oa. strechers, zwembadjes en zandbakken) en de hondjes verblijven hier lekker binnen bij ons in huis, bij ons gezin zoals ze thuis ook gewend zijn. Er is altijd brok (Royal Canin) aanwezig en uiteraard lekkers om op te kluiven. (mocht er dieetvoeding of medicatie nodig zijn is dit uiteraard geen probleem en wordt hier rekening mee gehouden)

Bij ons hoeft uw chihuahua geen halsband of tuigje om en zijn ze vrij om te doen wat ze willen.

Als u op vakantie bent zijn wij uiteraard altijd bereikbaar en kunt u bellen maar ook sms-en of via whats-app vragen hoe het met uw chihuahua gaat. ik kan ook altijd even een filmpje en/of foto te maken van uw hondje hoe het met hem of haar gaat.

‘s Nachts slaapt uw chihuahua in onze woonkeuken of woonkamer (we scheiden dit om zo meer rust te creëren) waar lekkere manden staan met comfortabele kussens of in een bench als ze dat zijn gewend en dat de voorkeur heeft. 

 

Uw hond(en) zal meedraaien binnen ons gezin en enkele van onze eigen chihuahua(s) en andere loge's. Wij letten zeer goed op of dit klikt uiteraard.
Voor hondjes die niet in het gezin kunnen verblijven (door bijv. gedragsproblemen) hebben wij ook een extra ruime kennel vrij mocht dit een optie zijn voor u als eigenaar. Hier zit dan een select groepje en gaan uiteraard lekker mee naar buiten tussendoor. Dit is hetzelfde als de kennels voor onze eigen chihuahua's en is ingericht met stretchers met lekkere kussens en ruimte genoeg om lekker te spelen etc. Er is tevens goede verwarming aanwezig in de koudere periodes. Dit is bijvoorbeeld een fijne optie voor hondjes die niet met kinderen overweg kunnen. U kunt hiervoor een aparte aanvraag doen, wij hebben dit de afgelopen jaren vaker gedaan voor hondjes met gedragsproblemen/heropvoeding en kunnen dit zeer goed begeleiden door onze jaren ervaring met het ras. 

Het is verplicht om uw chihuahua te laten enten of te titteren. Tevens dient uw chihuahua te zijn ontwormd en ontvlooid. Wij hebben eventueel tegen betaling hier ontworming (Milbemax) en Stronghold (vlooien en teken) aanwezig.

 

Wij voeren onze eigen hondjes Royal Canin en kan tijdens de opvang hier mee gegeten worden (zit bij de kosten inbegrepen)

Indien uw hondje dieetvoeding krijgt kan dit uiteraard ook. Graag voldoende voeding in een afgesloten bakje of blik met maatbeker meenemen. Eigen voeding word niet in mindering gebracht van de prijs.

Eventuele medicijnen die u voor uw hond heeft meegebracht, dienen te voorzien van uw naam, de naam van de hond, gebruiksaanwijzing en dosering.

Kosten Opvang

De kosten voor de opvang per 01-01-2023 (Let wel, Wij vangen geen ongecastreerde reutjes op!) zijn €12,50 per hondje per dag.

 

Deze bedragen zijn inclusief voeding, kluifjes/koekjes, manden etc. 

 

De aankomst en vertrekdag worden gerekend als hele dag!

Onze prijzen gelden voor zowel Hoog als Laagseizoen

De toeslag tijdens feestdagen

  • Kerstdagen 25 en 26 december Oud en nieuw 31 dec en 1 januari geldt een toeslag van € 10 per dag per hond.

 

Reserveren

Het is verstandig tijdig te reserveren. Met name in de schoolvakanties en tijdens feestdagen

Wij gaan per Januari 2023 werken met een aanbetaling  voor de overnachtingen in het hoogseizoen. We vragen hierbij 50 % van het totaalbedrag. Wanneer u voor 30 dagen van de boeking annuleert krijgt u de aanbetaling terug. Binnen 30 dagen, bent u de aanbetaling kwijt en wordt deze niet meer vergoed. Bij bevestiging van de boeking kan het bedrag worden overgemaakt op het rekeningnummer of u kunt een betaal linkje krijgen na aanvraag.
Het resterende bedrag van het vakantie verblijf van uw hond is op de dag van ophalen u kunt dit contant betalen. U krijgt de nota mee bij het ophalen.

RESERVEREN

Helaas kunnen wij geen nieuwe loge klantjes aannemen voor de datums van schoolvakanties ivm het hoge aantal vaste klantjes die periode. 

Heeft u interesse in onze vakantie opvang buiten de schoolvakanties? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Dan kan ik u verder helpen met een inlogaccount in ons boekingssysteem.

Al onze vaste klanten kunnen via onderstaande link de datums doorgeven voor de vakantie. 

https://kennellittlejewels.aniday.io/login

Mocht u er niet uitkomen of hulp nodig hebben kunt u ons altijd telefonische bereiken op 06-46518114