vakantie opvang 

 

Het is mogelijk om uw chihuahua onder te brengen bij ons tijdens uw vakantie!

Wij hebben geheel afgesloten buitenruimtes (met oa. strechers, zwembadjes en zandbakken) en de hondjes verblijven hier lekker binnen bij ons in huis, bij ons gezin zoals ze thuis ook gewend zijn. Er is altijd brok (Royal Canin) aanwezig en uiteraard lekkers om op te kluiven. (mocht er dieetvoeding of medicatie nodig zijn is dit uiteraard geen probleem en wordt hier rekening mee gehouden)

Bij ons hoeft uw chihuahua geen halsband of tuigje om en zijn ze vrij om te doen wat ze willen.

Als u op vakantie bent zijn wij uiteraard altijd bereikbaar en kunt u bellen maar ook sms-en of via whats-app vragen hoe het met uw chihuahua gaat. ik kan ook altijd even een filmpje en/of foto te maken van uw hondje hoe het met hem of haar gaat.

‘s Nachts slaapt uw chihuahua in onze woonkeuken of woonkamer (we scheiden dit om zo meer rust te creëren) waar lekkere manden staan met comfortabele kussens of in een bench als ze dat zijn gewend en dat de voorkeur heeft. 

 

Uw hond(en) zal meedraaien binnen ons gezin en enkele van onze eigen chihuahua(s) en andere loge's. Wij letten zeer goed op of dit klikt uiteraard.
Voor hondjes die niet in het gezin kunnen verblijven (door bijv. gedragsproblemen) hebben wij ook een extra ruime kennel vrij mocht dit een optie zijn voor u als eigenaar. Hier zit dan een select groepje en gaan uiteraard lekker mee naar buiten tussendoor. Dit is hetzelfde als de kennels voor onze eigen chihuahua's en is ingericht met stretchers met lekkere kussens en ruimte genoeg om lekker te spelen etc. Er is tevens goede verwarming aanwezig in de koudere periodes. Dit is bijvoorbeeld een fijne optie voor hondjes die niet met kinderen overweg kunnen. U kunt hiervoor een aparte aanvraag doen, wij hebben dit de afgelopen jaren vaker gedaan voor hondjes met gedragsproblemen/heropvoeding en kunnen dit zeer goed begeleiden door onze jaren ervaring met het ras. 

Het is verplicht om uw chihuahua te laten enten of te titteren. Tevens dient uw chihuahua te zijn ontwormd en ontvlooid. Wij hebben eventueel tegen betaling hier ontworming (Milbemax) en Stronghold (vlooien en teken) aanwezig.

 

Wij voeren onze eigen hondjes Royal Canin en kan tijdens de opvang hier mee gegeten worden (zit bij de kosten inbegrepen)

Indien uw hondje dieetvoeding krijgt kan dit uiteraard ook. Graag voldoende voeding in een afgesloten bakje of blik met maatbeker meenemen. Eigen voeding word niet in mindering gebracht van de prijs.

Eventuele medicijnen die u voor uw hond heeft meegebracht, dienen te voorzien van uw naam, de naam van de hond, gebruiksaanwijzing en dosering.

Kosten Opvang

De kosten voor de opvang per 01-01-2023 (Let wel, Wij vangen geen ongecastreerde reutjes op!) zijn €12,50 per hondje per dag. Dit is inclusief voeding/kluifjes, mandjes, speeltjes etc  


LET OP! Per 2025 gaan de tarvieven veranderen ! Onderaan de pagina kunt u hierover meer informatie vinden.

 

De aankomst en vertrekdag worden gerekend als hele dag!

Onze prijzen gelden voor zowel Hoog als LaagseizoenDe toeslag tijdens feestdagen:

-Pinksteren/Pasen /Hemelvaartsdag toeslag €10,00 per dag per hond.


-Kerst 25 en 26 december & Oud en Nieuw 31December en 1 januari €15,00 toeslag per dag per hond.

 

Reserveren

Het is verstandig tijdig te reserveren. Met name in de schoolvakanties en tijdens feestdagen

Wij gaan per Januari 2023 werken met een aanbetaling  voor de overnachtingen in het hoogseizoen. We vragen hierbij 50 % van het totaalbedrag

Als er een wijziging plaats vind in de gemaakte reservering moet u dit eerst met ons overleggen.


Als u binnen de 4 weken van aankomst van uw gereserveerde periode besluit een dag of aantal dagen eerder op te halen dan de geboekte einddatum, berekenen wij alsnog de volledig gereserveerde periode.

*Annulering minder dan vier weken voor aanvang van het verblijf 50% van de pensionkosten.


*Annulering minder dan twee weken voor aanvang van het verblijf of niet komen opdagen 100%van de pensionkosten.

RESERVEREN

Heeft u interesse in onze vakantie opvang? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Dan kan ik u verder helpen met een inlogaccount in ons boekingssysteem.

Al onze vaste klanten kunnen via onderstaande link de datums doorgeven voor de vakantie. 

https://kennellittlejewels.aniday.io/login

Mocht u er niet uitkomen of hulp nodig hebben kunt u ons altijd telefonische bereiken op 06-46518114

 

Tarieven per 2025

€16,50 per dag per chihuahua
€15,00 per dag per chihuahua (bij twee chihuahuas ) van dezelfde eigenaar
€13,50 per dag per chihuahua (bij drie chihuahuas) van dezelfde eigenaar
€12,50 per dag per Chihuahua (bij vier of meer Chihuahuas) van dezelfde eigenaar


De aankomst en vertrekdag worden gerekend als hele dag!
ongeacht u tussen 10:00 en 11:00 of tussen 17:00 en 18:00 komt halen of brengen.
Onze prijzen gelden voor zowel Hoog als Laagseizoen.


De toeslag tijdens feestdagen:

-Pinksteren/Pasen /Hemelvaartsdag toeslag €10,00 per dag per hond.
-Kerst 25 en 26 december & Oud en Nieuw 31December en 1 januari €15,00 toeslag per dag per hond.

Dagopvang Chihuahua van 10:00 tm 17:00
Kosten €19,50 2025/2026