vakantie opvang 

WIJ NEMEN GEEN NIEUWE KLANTEN AAN MBT VAKANTIEOPVANG!

Het is mogelijk om uw chihuahua onder te brengen bij ons tijdens uw vakantie!

Wij hebben geheel afgesloten buitenruimtes (met oa. strechers, zwembadjes en zandbakken) en de hondjes verblijven hier lekker binnen bij ons in huis, bij ons gezin zoals ze thuis ook gewend zijn. Er is altijd brok (Farmfood en Royal Canin) aanwezig en uiteraard lekkers om op te kluiven. (mocht er dieetvoeding of medicatie nodig zijn is dit uiteraard geen probleem en wordt hier rekening mee gehouden)

Bij ons hoeft uw chihuahua geen halsband of tuigje om en zijn ze vrij om te doen wat ze willen.

Als u op vakantie bent zijn wij uiteraard altijd bereikbaar en kunt u bellen maar ook sms-en of via whats-app vragen hoe het met uw chihuahua gaat. ik kan ook altijd even een filmpje en/of foto te maken van uw hondje hoe het met hem of haar gaat.

‘s Nachts slaapt uw chihuahua in onze woonkeuken waar lekkere manden staan met comfortabele kussens of in een bench als ze dat zijn gewend en dat de voorkeur heeft. 

 

Uw hond(en) zal meedraaien binnen ons gezin en enkele van onze eigen chihuahua(s), Wij letten zeer goed op of dit klikt uiteraard. Het is verplicht om uw chihuahua te laten enten of te titteren. Tevens dient uw chihuahua te zijn ontwormd en ontvlooid. Wij hebben eventueel tegen betaling hier ontworming (Milbemax) en Stronghold (vlooien en teken) aanwezig.

 

Wij voeren onze eigen hondjes Royal Canin en Farmfood en kan tijdens de opvang hier mee gegeten worden (zit bij de kosten inbegrepen)

Indien uw hondje dieetvoeding krijgt kan dit uiteraard ook
Graag voldoende voeding in een afgesloten bakje of blik met maatbeker meenemen. Eigen voeding word niet in mindering gebracht van de prijs.

Eventuele medicijnen die u voor uw hond heeft meegebracht, dienen te voorzien van uw naam, de naam van de hond, gebruiksaanwijzing en dosering.

Brengen & Halen

Maandag t/m Zaterdag:
Brengen en halen in overleg. 

Zon- /feestdagen: GESLOTEN voor halen & brengen.

Kosten Opvang

De kosten voor de opvang per 01-01-2021 (Let wel, Wij vangen geen ongecastreerde reutjes op!) zijn €12,50 per hondje per dag.

 

Deze bedragen zijn inclusief voeding, kluifjes/koekjes, manden etc. 

 

De aankomst en vertrekdag worden gerekend als hele dag!

Onze prijzen gelden voor zowel Hoog als Laagseizoen

De toeslag tijdens feestdagen

  • Pinksteren/Pasen /Hemelvaart/ is €5  per dag per hond.

  • Kerstdagen 25 en 26 december Oud en nieuw 31 dec en 1 januari geldt een toeslag van € 10 per dag per hond.

 

Reserveren

Het is verstandig tijdig te reserveren. Met name in de schoolvakanties en tijdens feestdagen

Na het invullen van het reserveringsformulier
(zie onderaan de pagina) krijgt u een bevestiging per mail van mij, na deze bevestiging zal de reservering definitief worden gemaakt.

Wij gaan per Januari 2023 werken met een aanbetaling  voor de overnachtingen. We vragen hierbij 50 % van het totaalbedrag. Wanneer u voor 30 dagen van de boeking annuleert krijgt u de aanbetaling terug. Binnen 30 dagen, bent u de aanbetaling kwijt en wordt deze niet meer vergoed. Bij bevestiging van de dagopvang krijgt u een linkje om te betalen. U hoeft dus niet zelf over te maken.
Het resterende bedrag van het vakantie verblijf van uw hond is op de dag van ophalen. U krijgt de nota mee bij het ophalen. U kunt dit contant of per pin betalen.

Reservering formulier

  

 

Reserveert voor de periode 

 

 

Chihuahua 1 

 

Chihuahua 2Chihuahua 3Bijzonderheden