Vakantie opvang

 

Het is mogelijk om u chihuahua onder te brengen bij Little Jewels tijdens uw vakantie of dagjes weg!

Wij hebben grote (speel)Tuinen en ons terrein is geheel afgesloten.

Uw chihuahua zal meedraaien binnen ons gezin en verblijven bij ons in huis, samen met hondjes waar het mee klikt. Het is verplicht om uw chihuahua te laten enten tegen hondenziekte en Parvo (Titteren is tevens ook toegestaan). Tevens dient uw chihuahua te zijn ontwormd en ontvlooid en uiteraard niet ziek te zijn. 

Wij vangen geen ongecastreerde reutjes op!

 

Het brengen en halen.

De aankomst en vertrekdag  worden gerekend als hele dag. Het brengen en halen gebeurt net als de kennismaking op afspraak. Mocht de afgesproken tijd door op onthoud wijzigen, wilt ons dan even op de hoogte stellen.
Ons advies voor het brengen van uw hond (met name als deze voor het eerst komt) is vroeg in de middag, zo heeft hij/zij nog tijd genoeg om te wennen voor de nacht begint. U kunt uw hond(en) brengen en halen tussen 12:00 en 15:00 uur.

 

Reserveren en kosten

 

De kosten voor de opvang per 01-01-2020:

* 1 Chihuahua :  € 10 ,- per dag

* 2 Chihuahua's van dezelfde eigenaar :  € 9,50 per hondje per dag

* Bij 3 Chihuahua's of meer van dezelfde eigenaar zijn de kosten € 8,50 per hondje per dag.

* Onze prijzen gelden voor zowel Hoog als Laagseizoen
* Met de kerstdagen 25 en 26 december Oud en nieuw 31 dec en 1 januari geldt een toeslag van € 5 per dag per hond.

De betaling van het vakantie verblijf van uw chihuahua is op de dag van brengen of ophalen. U krijgt de nota mee bij het ophalen

 

Onze hondjes krijgen brokken van Eukanuba of Royal Canin en vers vlees (Barf) Uw hondje(s) kunnen met onze hondjes mee eten.


Indien u chihuahua dieetvoeding gebruikt of als u toch liever zelf zijn eigen voeding meegeeft, kan dit natuurlijk ook. In dit geval graag voldoende voeding in een afsluitbare bak of blik met maatbeker meegeven.

Eventuele medicijnen die u voor uw hond heeft meegebracht, dienen te voorzien van uw naam, de naam van de hond, gebruiksaanwijzing en dosering.

Uw hondjes zullen bij ons in huis verblijven.  
‘s Nachts slaapt uw hondje in onze grote woonkeuken. Daar staan allerlei mandjes om in te slapen of u kunt een eigen mandje of Bench meebrengen.

Het is mogelijk om een nachtje "proef te draaien" voor uw hondje. Zo kunnen we samen kijken hoe we uw hondje een zo'n prettig mogelijk verblijf kunnen geven.  

 

NIEUW! Wij kunnen tijdens het verblijf van uw hond(jes) een mooie portretfoto of een mini shoot maken, zoals de foto's van onze website. Zie het Reserveringsformulier voor meer informatie hierover.

 

Voor het reserveren voor uw hondjes kunt u het onderstaande reserveringsformulier invullen. Tevens kunt u aangeven of u van te voren een afspraak wil plannen voor kennismaking. Wij zullen dan nagaan of er plek is en u krijgt dan een bevestiging per mail. Na onze bevestigingsmail staat de reservering pas vast!

 

 

Reserveringsformulier Opvang

 

27 April t/m 7 Mei 2020 zijn wij niet beschikbaar voor vakantieopvang!

 

Foto's Little Jewels